Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 28 d’abril del 2017

LA PRÈVIA. Vila-real - Sporting de Gijón: Europa, més cara que mai

El Vila-real no haurà de confiar-se davant d'un Sporting
obligat a guanyar si vol salvar-se. // Foto: eurosport.es
La inesperada però important victòria al Calderón en la jornada intersetmanal podia fer pensar als aficionats groguets que el Vila-real podria augmentar distàncies amb Athletic i Reial Societat, però després que ambdós conjunts bascos guanyaren també els seus partits, tot continua igual, amb una jornada menys per disputar-se.
La classificació mostra els grocs cinquens amb seixanta punts, amb els bilbaïns un punt per baix i els donostiarres dos per sota. Qui sí que sembla ja despenjat de la lluita és l'Eibar, huité, nou punts per baix del submarí. Aquesta puntuació, altres temporades, ha sigut suficient per assolir la quarta plaça, però en un curs en què la classificació europea estarà molt cara, a falta de quatre jornades, encara no garanteix la plaça d'Europa League. Siga com siga, si els d'Escribá volen seguir aferrats a la cinquena plaça, que els garantiria l'accés directe a la fase de grups de la segona competició europea, hauran de derrotar a casa un Sporting que necessita guanyar si vol tindre alguna opció de permanència en Primera.
L'entrenador groguet estarà obligat a alinear una defensa inèdita aquesta temporada, amb Álvaro i Bonera com a centrals i José Ángel com a lateral esquerre, per les baixes per lesió de Víctor Ruiz i de Musacchio i Jaume Costa per sanció. Per la resta de l'onze, però, s'esperen els homes habituals. Els groguets, això sí, farien bé de no confiar-se i de mirar de trobar fluïdesa en el joc, cosa que no han tingut en els últims partits ni en diverses ocasions esta temporada davant de rivals teòricament inferiors, cosa que els ha fet perdre punts o sumar de tres però amb molts problemes, com recentment davant del Leganés.
Pel que fa al Sporting, els asturians arriben en una situació extremadament compromesa i amb moltes urgències. Dihuitens en la classificació, a sis punts de la salvació, que marca el Leganés, tot el que no siga aconseguir els tres punts esta nit els deixaria amb un peu i mig en Segona divisió. Amb la qual cosa, els de Rubi no vindran a passejar-se. El tècnic català alinearà, probablement, un 5-3-2. Amb les baixes de Lillo i Traoré, Carmona, Burgui i Cop apunten a titulars en atac, mentre que l'exgroguet Moi Gómez sembla que estarà, d'entrada, a la banqueta. El jove qatarià Akram Afif, cedit al club de Gijón per l'entitat vila-realencs també estarà entre els suplents, ja que durant tota la temporada ha tingut molt menys protagonisme del que s'haguera esperat.
El partit, que començarà a les 20.45, comptarà amb l'arbitratge del català Estrada Fernández.

Possible alineació: Andrés Fernández; Mario, Álvaro, Bonera, José Ángel; Trigueros, Bruno, Dos Santos, Soriano; Bakambu i Soldado.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Vila-real 2-0 Sporting
11/12: Vila-real 3-0 Sporting
10/11: Vila-real 1-1 Sporting

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada