Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 22 d’abril del 2017

LA PRÈVIA. Vila-real - Leganés: Europa passa per casa

El partit de la primera volta, molt fluix, acabà amb
un decebedor empat a zero. // Foto: mundodeportivo.com
Després de la derrota a Gasteiz davant l'Alabés, que va fer que els groguets no pogueren augmentar distàncies amb els seus perseguidors i que fins i tot l'Athletic es tornara a posar a un punt, a més que la quarta plaça ja quedara definitivament descartada, el Vila-real no pot relaxar-se més si vol assegurar-se la cinquena plaça, que li donaria accés directe a la fase de grups de l'Europa League de la propera temporada. Per a això, els tres partits que queden a casa, davant de rivals sobre el paper més assequibles, es presenten com a decisius i en què estarà prohibit fallar. El primer, hui, davant del Leganés, un rival que lluita per evitar el descens.
Escribá podrà comptar, a excepció dels lesionats Asenjo, Cheryshev i Víctor Ruiz, amb tota la resta d'efectius, una situació bastant diferent de la del matx a Mendizorrotza, en què Soldado, Rukavina, José Ángel, Dos Santos i Castillejo, per sanció o per lesió, no van poder ser de la partida. En condicions normals, Trigueros, que va ser suplent l'últim partit, tornarà a la titularitat en detriment de Rodrigo, mentre que Dos Santos o Castillejo ocuparan una de les bandes i Soldado acompanyarà Bakambu en atac, tot i que tampoc caldria descartar la presència d'Adrián o Sansone en banda o en punta.
El Leganés, per la seua banda, que jugarà al Madrigal dèsset temporades després, i per primera volta en Primera, arriba en una situació compromesa, en la dissetena posició, amb un matalàs de cinc punts per damunt de les places de descens però veient com li costa allunyar-se d'aquesta zona per poder confirmar la permanència. El seu entrenador, Asier Garitano, només compta amb l'exgroguet Samu Garcia com a futbolista de banda. El Zhar, Szymanowski i Darwin, els altres homes que ocuparien eixa posició, són baixes. A més, Diego Rico apunta a la titularitat en el lateral esquerre, amb la qual cosa, Adrián Marín, el jove cedit pel Vila-real, seria suplent.
El partit, que començarà a les 16.15, comptarà amb l'arbitratge de l'aragonés Jaime Latre.

Possible alineació: Andrés Fernández; Mario, Musacchio, Álvaro, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Soriano, Dos Santos; Bakambu i Soldado.

Resultats de les temporades anteriors:
99/00: Vila-real 2-0 Leganés
99/00 (Copa): Vila-real 0-1 Leganés
97/98: Vila-real 3-1 Leganés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada