Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 25 d’abril del 2017

LA PRÈVIA. At. Madrid - Vila-real: Al Calderón, sense conformisme

El Vila-real haurà de mostrar la millor versió per sumar
algun punt. // Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
El Vila-real afronta esta nit al Vicente Calderón l'últim partit que disputarà a l'actual coliseu matalasser ja que, a partir de la temporada que ve, l'Atlètic de Madrid jugarà els seus partits com a local a l'estadi Wanda Metropolitano. A banda d'aquest fet, és un matx molt important per als groguets que, amb Athletic i Reial Societat tan sols un i dos punts per darrere respectivament, podrien vore com els bascos els avancen en la classificació de no aconseguir un resultat positiu, amb el que això comportaria de cara a la consecució d'una plaça d'Europa League.
El cert és que els d'Escribá han donat la cara quan han jugat contra rivals forts lluny del Madrigal enguany, amb empats al Bernabéu o al Sánchez Pizjuán, i hauran de practicar un joc semblant si volen traure algun punt del Manzanares, bastant diferent del que van mostrar dissabte davant del Leganés o en la jornada anterior davant de l'Alabés. Per a això, és probable que el tècnic valencià, que no signa l'empat abans del partit, opte per un canvi de sistema, com va fer davant dels rivals grans esmentats abans: un 4-1-4-1 o 4-2-3-1 que acumule gent al mig del camp i amb un únic punta.
Pel que fa a l'Atlètic de Madrid, cal destacar que els de Simeone són l'equip menys golejat de la lliga, amb tan sols 24 gols en 33 partits, tres menys que el Vila-real, i que porten una ratxa de nou partits sense perdre en lliga. Volen assegurar la tercera plaça, que dóna accés directe a la fase de grups de la Champions League i que ocupen ara mateix, tres punts per damunt del Sevilla. L'entrenador argentí eixirà probablement amb tots els seus efectius ja que, pensant en l'anada de les semifinals de la màxima competició europea la setmana que ve, davant del Reial Madrid, és més probable que faça rotacions en el partit del cap de setmana. Així doncs, la defensa grogueta haurà d'estar en alerta per frenar homes com Carrasco, Gaimero i, sobretot, Griezmann, sens dubte, l'estrela dels matalassers.
El matx, que començarà a les 21.30, comptarà amb l'arbitratge del gallec Iglesias Villanueva.

Convocatòria (de 20 jugadors):
Porters: Andrés Fernández i Barbosa.
Defenses: Mario, Rukavina, Jaume Costa, José Ángel, Musacchio, Álvaro i Bonera.
Migcampistes: Trigueros, Bruno, Rodrigo, Dos Santos, Soriano i Castillejo.
Davanters: Soldado, Bakambu, Sansone, Adrián i Santos Borré.

Possible alineació: Andrés Fernández; Mario, Musacchio, Álvaro, Jaume Costa; Rodrigo, Bruno; Dos Santos, Soriano, Sansone; Bakambu.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: At. Madrid 0-0 Vila-real
14/15: At. Madrid 0-1 Vila-real
13/14: At. Madrid 1-0 Vila-real

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada