Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 4 de març del 2017

LA PRÈVIA. Vila-real - Espanyol: Cal fer-se forts a casa

No serà un partit fàcil per al Vila-real davant un
Espanyol a l'alça que mira a Europa. Foto: marca.com
Partit molt important el que afronta hui a la vesprada el Vila-real al Madrigal davant d'un Espanyol perillós, que vol lluitar per entrar en les places de competició europea. Els groguets es troben ara mateix sis punts per davant dels periquitos, i una victòria obriria un avantatge no decisiu però sí important. A més, cal recuperar els bons resultats a casa, on el submarí només ha guanyat un partit el 2017.
El contundent resultat amb què es van imposar al Sadar entre setmana i el bon joc desplegat donen forces i confiança als d'Escribá, que una vegada eliminats de l'Europa League, centren tots els seus esforços en lliga, on es troben en la sisena plaça. El tècnic groguet ha remarcat que l'equip no pensa en un objectiu concret, com ara intentar assolir la quarta plaça, però el cert és que sumar els tres punts davant l'Espanyol donaria l'opció de continuar a una distància prudent de les places Champions i, al mateix temps, de distanciar-se ni més ni menys que a nou punts l'equip blanc-i-blau, que és ara mateix nové amb 36 punts. Per a intentar fer que els tres punts es queden a La Plana, l'entrenador groguet, que complirà el seu segon i darrer partit de sanció i haurà de veure el matx des de la grada, recupera Mario i Bruno, que van ser baixa per sanció davant Osasuna, a més de Sansone, que no havia estat disponible en els dos darrers partits per unes molèsties musculars. Per contra, José Ángel, amb un trencament fibrilar, i Cheryshev i Adrián, amb sengles sobrecàrregues, continuen fora de la convocatòria. Santos Borré, que va eixir en la recta final del partit a Pamplona i va fer dos gols, tindria opcions d'acompanyar Bakambu en la davantera en lloc d'un Soldado que, acabat de recuperar de la seua lesió, encara no té un ritme de competició que li permeta jugar una gran quantitat de minuts en tres dies.
L'Espanyol arriba al Madrigal després d'un empat a dos en un camp complicat com Balaídos. Els de Quique Sánchez Flores, que van començar la temporada amb problemes, han millorat substancialment tant pel que fa al joc com als resultats, i no renuncien a donar guerra per una plaça d'Europa League. Per a això, arriben a Vila-real amb la intenció de lluitar pels tres punts i apropar-se al seu objectiu. L'exgroguet Gerard Moreno, amb 10 gols i, sens dubte, l'home de referència en l'atac espanyolista, serà la principal amenaça dels blanc-i-blaus.
El partit, que començarà a les 18.30, comptarà amb l'arbitratge del basc De Burgos Bengoetxea.

Possible alineació: Andrés Fernández; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Dos Santos, Castillejo; Bakambu i Santos Borré.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Vila-real 3-1 Espanyol
14/15: Vila-real 0-3 Espanyol
13/14: Vila-real 2-1 Espanyol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada