Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 12 de febrer del 2017

Vila-real 1-1 Màlaga: Sense regularitat

La falta d'intensitat i d'una idea de joc clara en atac
deixa els groguets estancats. // Foto: villarrealcf.es
Després del bon punt aconseguit a Sevilla, el Vila-real rebia el Màlaga al Madrigal amb la intenció d'encadenar una bona ratxa de resultats que permetera l'equip afermar-se en la zona d'Europa League i no perdre del tot de vista la quarta plaça, mentre que els malaguenys arribaven necessitats de punts, ja que acumulaven huit partits sense guanyar en lliga. Al final, l'empat a un no deixa del tot satisfet cap equip, sobretot un Vila-real que veu com se li escapen massa punts davant d'equips que hauria de saber véncer si vol estar a la zona alta de la classificació.
Començaven avisant els andalusos en els primers minuts del matx. Primer, el castellonenc Fornals, amb un xut des de fora de l'àrea, obligava Asenjo a estirar-se per enviar el baló a córner. I en el segon intent, al quart d'hora, una centrada de Rosales des de la banda dreta la rematava Charles de cap al fons de la xarxa per posar per davant el seu equip. Poc a poc, el Vila-real intentava recuperar-se del cop, però com ja és habitual, li costava crear jugades d'atac i, sobretot, acabar-les. Trigueros, amb un xut des de la frontal que Kameni desvià a córner, va tindre la més clara dels groguets en el primer temps. Poc després, Adrián voria com li anul·larien un gol per fora de joc, però la decisió de l'àrbitre fou correcta.
Ja al segon temps, el panorama no canviaria gaire. El Vila-real buscaria l'empat però sense arribar a crear ocasions de gol clares mentre que el Màlaga tampoc renunciava a l'atac per trobar el segon. De fet, en un llançament de córner, Trigueros agafaria clarament Charles i no el deixaria rematar en condicions, però l'àrbitre no faria cas a les queixes dels malaguenys, que reclamaven penal, sinó que fins i tot mostraria un parell de grogues per les protestes. En canvi, pocs minuts després, en una acció més dubtosa a l'altra àrea entre Rosales i Sansone, que acabaria amb l'italià a terra, el col·legiat sí que assenyalaria la pena màxima. Bruno s'encarregaria de transformar el penal i de donar esperances d'aconseguir la victòria al Vila-real, ja que encara quedava pràcticament mitja hora de partit i Escribá donava entrada a Bakambu en el lloc d'un Adrián no molt encertat. Però menys de deu minuts després, les coses es torcerien per als groguets quan Soriano deixava anar la cama en una acció sense baló amb Camacho i veia la targeta roja, deixant el seu equip amb deu i reduint les possibilitats de remuntada. Així, els visitants es tornarien a animar, els groguets recularien durant uns minuts i Jony posaria a prova Asenjo amb un xut des de la frontal que obligaria al de Palència a fer una bona intervenció. L'entrada de Castillejo el darrer quart d'hora donà un aire diferent al joc d'atac groguet per la banda dreta, ja que l'exmalaguista va crear més perill en aquest minuts que, probablement, el que el submarí havia creat fins al moment. En les seues botes, precisament, estaria el gol de la victòria ja en temps afegit, en un xut després d'haver-se'n anat de diversos rivals que Kameni, però, desvià a córner.
Al remat, un punt que deixa una sensació de decepció entre la majoria de la parròquia grogueta, que veu com l'equip no troba la tecla que el faça jugar amb més seguretat i no perdre punts davant de rivals, sobre el paper, assequibles, cosa que compromet la sisena plaça en què, de moment, encara es troben els d'Escribá.

Fitxa tècnica:
22a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
El Madrigal, Vila-real. 17.120 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, José Ángel; Trigueros (Rodrigo, 81'), Bruno, Dos Santos, Soriano; Sansone (Castillejo, 76') i Adrián (Bakambu, 68').
Màlaga: Kameni; Rosales, Luis Hernández, Demichelis, Miguel Torres; Keko (Jony, 61'), Camacho, José Rodríguez (Duda, 74'), Chory Castro (Ontiveros, 81'), Fornals; Charles.

Gols: 0-1 (14') Charles. 1-1 (62') Bruno, de penal.

Àrbitre: Vicandi Garrido (c. basc). Targetes grogues: Charles, Camacho, Keko, Demichelis i Duda. Targetes roges: Soriano (71').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada