Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 19 de febrer del 2017

LA PRÈVIA. R. Societat - Vila-real: A revertir la situació

Una victòria per a cada equip i un empat en els partits que ja
han disputat esta temporada. // Foto: mundodeportivo.com
El Vila-real afronta a Anoeta un partit més que complicat davant una Reial Societat que està fent una gran temporada. Un matx de molta exigència que no arriba en el millor moment per als groguets, després del colp dur de la golejada encaixada dijous a casa davant la Roma en Europa League, i d'una ratxa en lliga de resultats i joc que no convida a l'optimisme.
Després del contundent i inesperat resultat davant els italians, que deixa el Vila-real virtualment fora de la competició tot i que encara queda el partit de tornada, el malestar i la decepció en l'entorn groguet, sobretot entre l'afició, s'ha fet palès. I els dubtes sobre la competitivitat i el joc de l'equip, que només ha guanyat un partit enguany -a casa davant del Granada- han dirigit les crítiques a l'entrenador, Fran Escribá. El tècnic groguet, però, ha manifestat que, encara que entén la decepció i la comparteix, no es pot perdre temps lamentant-se i cal treballar per revertir la situació al més aviat possible, objectiu que passaria per aconseguir un resultat positiu en la visita a Donosti.
La nota més destacada de la convocatòria grogueta és l'entrada per primera vegada en partit oficial aquesta temporada de Roberto Soldado, després de rebre l'alta mèdica durant la setmana. Així doncs, el tècnic groguet ja no compta amb cap lesionat, i ha hagut de fer diversos descarts: Rukavina i Bonera no han viatjat a terres basques, com tampoc Roberto Soriano, en aquest cas, per sanció, després de la roja que va veure davant el Màlaga. És possible que hi haja algun canvi en l'alineació respecte el partit contra la Roma, com ara l'entrada de Rodrigo o d'Adrián, però no hi haurà cap revolució en l'onze.
El rival, la Reial Societat, és l'equip que està just per davant del Vila-real en la classificació, però passe el que passe, els donostiarres seguiran per sobre dels groguets al final de la jornada, ja que compten, ara per ara, amb cinc punts més. Amb un joc ofensiu, els d'Eusebio, que sembla haver trobar la tecla per fer triomfar l'equip després de dues temporades a la zona mitja de la classificació, estan lluitant per la quarta plaça gràcies al bloc compacte que formen futbolistes com el lateral esquerre Yuri, que marcà en el partit de la primera volta al Madrigal; un centre del camp amb Illarramendi, que ha retrobat la seua millor versió després d'un pas discret pel Madrid; i un atac amb la qualitat que aporten homes com el sempre perillós Vela, el golejador brasiler Willian José -que no ha entrat en convocatòria i podria ser substituït a l'onze per Juanmi-, o la darrera perla de la pedrera txuri-urdin, Oyarzábal, que va dur de cap els groguets fa un mes en el partit de huitens de copa que els de Sant Sebastià guanyaren per 3-1. En definitiva, un rival de gran dificultat, però a favor del submarí juga l'estadística que marca que, de moment, en la present temporada, no ha perdut en lliga contra cap dels equips que té per davant en la classificació.
El partit, que començarà a les 12.00, comptarà amb l'arbitratge del canari Hernández Hernández.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Barbosa.
Defenses: Mario, Jaume Costa, José Ángel, Musacchio, Víctor Ruiz i Álvaro.
Migcampistes: Trigueros, Bruno, Rodrigo, Dos Santos, Castillejo i Cheryshev.
Davanters: Sansone, Soldado, Bakambu i Adrián.

Resultats de les temporades anteriors:
16/17 (Copa): R. Societat 3-1 Vila-real
15/16: R. Societat 0-2 Vila-real
14/15: R. Societat 0-0 Vila-real

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada