Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimecres, 11 de gener del 2017

LA PRÈVIA. Vila-real - R. Societat: A intentar la remuntada

Els homes d'atac del submarí necessitaran efectivitat
per aconseguir els gols que conduïsquen a la remuntada.
El Vila-real rep hui a la vesprada la Reial Societat al Madrigal amb la difícil missió de remuntar el resultat advers de tres a u amb què va tornar d'Anoeta tot just fa una setmana. Els bascos tenen més d'un peu en quarts, però Escribá ha insistit que no és un resultat impossible de capgirar i que, de fet, li faria molta ràbia caure eliminat de la Copa, amb la qual cosa espera que l'equip ho done tot per passar a quarts.
En el partit d'anada, als groguets els van faltar més idees en atac i un pèl d'intensitat en alguns moments clau i això va originar els gols dels donostiarres que, malgrat tot, tampoc van ser tan superiors. Hui, caldrà més concentració en tots els aspectes, sobretot en les àrees: un gol del conjunt txuri-urdin complicaria encara més les coses, ja que els groguets necessitarien com a mínim tres gols per forçar la pròrroga. Per contra, si el submarí aconsegueix mantenir la porteria a zero, dos gols bastarien per estar divendres en el sorteig de quarts però, per a això, els groguets hauran de ser capaços d'aprofitar les ocasions que tinguen.
Escribá, que ha insistit en la importància del partit i que ha deixat clar que la Copa és una competició que il·lusiona tothom al club, sembla que no reservarà molts dels teòrics titulars i eixirà amb una alineació que permeta aconseguir el resultat desitjat. Com a molt, podria haver-hi les novetats de Rukavina al lateral dret i de Rodrigo o Castillejo al centre del camp. Musacchio, després d'haver estat operat de la monyica ahir, serà baixa durant unes sis setmanes i el seu lloc l'haurà d'ocupar Álvaro.
Pel que fa a la Reial Societat, els d'Eusebio vénen d'encaixar una contundent i inesperada derrota per zero gols a quatre a casa contra el Sevilla, però el tècnic dels de Sant Sebastià avisa que es prenen la Copa molt seriosament i que no pensen en altra cosa que no siga aprofitar el resultat de l'anada i passar a la següent ronda. Un jugador important en l'onze d'Eusebio, el mexicà Vela, serà baixa per molèsties en un genoll, però Willian José, el major maldecap de la defensa grogueta la setmana passada, amenaça de nou amb ser protagonista per aconseguir la classificació per al seu equip i fer que el camí del Vila-real a la Copa del Rei acabe a huitens.
Després de la bona notícia de les renovacions de Mario i Jaume Costa fins a 2023 i 2021 respectivament, la remuntada, difícil però no impossible, seria la millor manera d'acabar el dia.
El matx, que comptarà amb l'arbitratge de l'andalús Fernández Borbalán, començarà a les 19.00.

Possible alineació: Asenjo; Rukavina, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Castillejo, Soriano; Sansone i Pato.

Resultats de les temporades anteriors:
16/17 (lliga): Vila-real 2-1 R. Societat
15/16: Vila-real 0-0 R. Societat
14/15: Vila-real 4-0 R. Societat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada