Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 14 de gener del 2017

LA PRÈVIA. Deportivo - Vila-real: A per la primera victòria de 2017

La intensitat defensiva serà clau, segons Escribá
Foto: as.com
Hui a la nit, el Vila-real buscarà la primera victòria de 2017 després de no haver-la aconseguida en cap dels dos partits de Copa davant la Reial Societat, competició de la qual els groguets ja s'han acomiadat, ni tampoc la jornada passada davant del Barça, en què un gol de Messi a un minut del final va privar els d'Escribá de sumar els tres punts. El Deportivo, que un any més es troba en la zona baixa de la classificació, no posarà les coses fàcils al submarí, ja que és sobretot a casa on els gallecs solen mostrar-se més forts.
El submarí, amb dos empats i dues victòries en els darrers quatre partits de competició domèstica, vol continuar sumant per, com a mínim, mantenir la seua plaça en posicions d'Europa League, però haurien de fer-ho de tres en tres si realment volen presentar la seua candidatura per lluitar per la complicada però il·lusionant quarta plaça, que ara mateix ocupa l'Atlètic de Madrid, amb un sol punt més que el Vila-real, i que juga el seu partit, contra el Betis, just abans del que els groguets disputen a Riazor. L'última visita a l'estadi corunyés, al mes d'agost en el Trofeu Teresa Herrera, és de mal record per als groguets: més enllà de perdre el partit, abans d'aquest va haver-hi la discussió entre Musacchio i Marcelino que va ser el detonant per la destitució del tècnic asturià i, durant el matx, Soldado va patir la lesió que el té apartat dels terrenys de joc des d'aquell dia.
Escribá es trobarà, però, amb diverses baixes importants a l'hora de conformar l'onze. A les ja conegudes lesions de Musacchio, Cheryshev i Soldado, i l'absència de Bakambu, amb la seua selecció, se sumen les baixes de Soriano per una gastroenteritis i de Jaume Costa i Sansone per sanció. Leo Suárez i el davanter Mario, del filial, han hagut d'entrar en la convocatòria per completar-la. Així doncs, el tècnic groguet no tindrà moltes alternatives quan haja de decidir l'alineació. L'únic dubte queda se centra en el dibuix, ja que en comptar amb tan sols dos davanters, més Mario del filial, no seria del tot descartable que Pato fóra l'únic punta i que hi haguera un 4-2-3-1, amb Castillejo o Trigueros per darrere.
Gaizka Garitano, entrenador dels gallecs, també comptarà amb diverses baixes, sumades a la pèrdua de potencial que ha patit l'equip amb vendes recents com la de Ryan Babel, que estava sent el jugador més destacat del Deportivo però que ha posat rumb a Turquia per recalar al Besiktas. Malgrat tot, homes com Çolak o, especialment, el romanés Andone, exgroguet, que ja porta sis gols en la temporada, tractaran de posaran en dificultats el Vila-real que, malgrat tot, té la millor defensa del campionat, amb només 12 gols encaixats en 17 partits.
El matx, que començarà a les 20.45, comptarà amb l'arbitratge del riojà Ocón Arraiz.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Andrés Fernández.
Defenses: Mario, Rukavina, José Ángel, Víctor Ruiz, Álvaro i Bonera.
Migcampistes: Trigueros, Bruno, Rodrigo, N'Diaye, Dos Santos, Castillejo i Leo Suárez.7
Davanters: Pato, Santos Borré i Mario González.

Possible alineació: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, José Ángel; Trigueros, Bruno, Dos Santos, Castillejo; Pato i Santos Borré.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Deportivo 1-2 Vila-real
14/15: Deportivo 1-1 Vila-real
10/11: Deportivo 1-0 Vila-real

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada