Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 1 de desembre del 2016

Toledo 0-3 Vila-real: Efectivitat decisiva

El Vila-real encarrila l'eliminatòria tot i no fer un joc
espectacular contra un rival menor. Foto: villarrealcf.es
En un partit més pràctic i solvent que brillant, el Vila-real va deixar l'eliminatòria de setzens de final de Copa del Rei, en què li va tocar en sort el Toledo, pràcticament sentenciada. L'equip castellà, que juga a la Segona divisió B, es va mostrar voluntariós i va oferir un bon joc en algunes fases del partit, però la qualitat en els metres finals va ser un obstacle insalvable per als locals.
Els primers minuts van ser per al Toledo, que motivat per jugar contra un equip de Primera, va eixir amb ganes. Així, Owusu, un dels jugadors locals més actius en atac, ho va provar amb un parell de xuts des de fora de l'àrea. Però ben prompte, el Vila-real imposaria la seua superioritat. Al quart d'hora, en la que fou la primera jugada atacant dels groguets, una centrada de Cheryshev des de l'esquerra, que buscava un Borré lliure de marca al segon pal, la va acabar enviant al fons de la seua pròpia porteria Adrián, central del conjunt verd. I cinc minuts després, en una jugada molt semblant a la del primer gol, de nou Cheryshev posaria la directa per banda esquerra i aquesta vegada assistia Bakambu perquè el francocongoleny afusellara Manolo, porter del Toledo. Zero a dos en tan sols vint minuts, resultat que encarrilava la situació per als d'Escribá. Malgrat tot, els castellans no van perdre la cara al matx, i encara que no van disposar d'ocasions excessivament clares, ja que Barbosa, que debutava en partit oficial aquesta temporada, no va haver de fer cap aturada destacable, els d'Onésimo buscaven l'àrea amb insistència mentre que el submarí controlava el resultat però no tant el joc. Igualment, abans del descans, Borré, amb un xut des de dins de l'àrea però amb poc d'angle, va poder fer el tercer, però es va trobar amb una bona intervenció de Manolo.
La segona part va seguir amb la mateixa tònica. Als d'Escribá, tot i la seua evident superioritat, els costava controlar el joc. Les imprecisions i les pèrdues de baló, sobretot quan s'intentava eixir amb el baló jugat des de darrere, eren constants, cosa que permetia el Toledo rondar l'àrea, però els verds fallaven en els metres finals. Així van anar passant els minuts, fins que ja en la recta final del partit, una gran jugada de Rodrigo, que va conduir la pilota fins a la frontal de l'àrea, on va assistir Castillejo, va acabar amb un xut del malagueny que es convertia en el tercer i definitiu gol.
Amb aquest resultat, el Vila-real trenca la ratxa de mals resultats dels darrers partits i pràcticament s'assegura la classificació per a huitens de final de la Copa, tot i que el joc en algunes fases del partit, i més tenint en compte l'entitat del rival, no va acabar de convéncer.

Fitxa tècnica:

Anada dels setzens de final de Copa del Rei, temporada 2016/2017.
Salto del Caballo, Toledo. 4.200 espectadors.

Toledo: Manolo; Expósito, Echaide, Adrián, Toni Sánchez; Pablo González, Israel Castro (Barranco, 28'), De Lerma, Jordan (Samuel Villa, 75'); Owusu i Roberto (Esparza, 60').
Vila-real: Barbosa; Rukavina, Bonera, Álvaro, José Ángel; Rodrigo, Trigueros, Dos Santos, Cheryshev (Castillejo, 45'); Bakambu (Mario, 82') i Santos Borré (Sansone, 70').

Gols: 0-1 (14') Adrián, en pròpia porta. 0-2 (19') Bakambu. 0-3 (81') Castillejo.

Àrbitre: Estrada Fernández (c. català). Targetes grogues: De Lerma, Pablo González; Álvaro.