Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 4 de desembre del 2016

Leganés 0-0 Vila-real: Encallats

Castillejo, que novament es va mostrar bastant actiu,
va acabar el partit lesionat. // Foto: villarrealcf.es
Sense idees, sense frescor, sense ambició, encallat. Així es va mostrar el Vila-real a Butarque, en un nou partit decebedor dels d'Escribá, que en cap moment van donar sensació de poder endur-se la victòria. Amb aquest empat a zero, els groguets ja sumen tres partits seguits sense guanyar en lliga i sense marcar cap gol.
El Leganés, necessitat de punts per allunyar-se de la zona de descens, seria millor en el primer temps, i faria intervenir Asenjo en dues ocasions. En la primera, una mala decisió de Soriano en l'eixida permetia Matovani recuperar el baló i el seu remat es trobaria amb l'oposició del porter groguet. Més tard, després d'un xut que rebotava en Víctor Ruiz, el baló quedava mort dins de l'àrea, i el palentí salvava el remat a boca de canó de Luciano. El submarí, molt espés, amb moltes dificultats per combinar més de quatre o cinc passades seguides, va tenir un bagatge ofensiu molt pobre en tot el partit i en especial en el primer temps, ja que, com a molt, només és poden recordar un parell de xuts, de Pato i Soriano, des de fora de l'àrea, que Herrerín va blocar sense problemes.
En la segona part, el Vila-real va intentar tenir més control del joc i per moments ho va aconseguir, davant d'un Leganés que va anar perdent força i que tampoc va fer passar moltes penes a la defensa groga. Però malgrat tot, la prestació atacant groga no va ser molt més encoratjadora de com havia sigut en el primer temps. Les balonades i el joc sense criteri van continuar sent la tònica i dir que el partit va ser avorrit és just i fins i tot suau. Castillejo, amb un potent xut des de la frontal, va obligar Herrerín a lluir-se per enviar l'esfèric a córner a l'inici dels segons quaranta-cinc minuts. I no va ser fins pràcticament les darreries del matx que el porter del conjunt madrileny va haver de tornar a intervenir amb una parada de mèrit, aquesta vegada davant d'un xut de Santos Borré que de nou va desviar a córner. El colombià, de fet, havia entrat pocs minuts abans per lesió de Castillejo que, segons sembla, podria patir un trencament als isquiotibials que el podria deixar fora de l'equip durant unes setmanes.
Al remat, resultat que deixa molts dubtes sobre el moment de forma de l'equip i sobre els plantejaments d'Escribá, que tot i l'evident falta d'una idea de joc en els darrers partits, en especial fora de casa, ha manifestat que veu l'equip bé. El partit d'Europa League a casa davant del Steaua, en què serà pràcticament obligatori guanyar si no es vol un comiat ràpid i inesperat de la competició europea, podria calmar o la situació o bé enterbolir-la encara més.

Fitxa tècnica:

14a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
Butarque, Leganés. 8.526 espectadors.

Leganés: Herrerín; Bustinza, Insua, Mantovani, Víctor Díaz; Alberto (Rubén Pérez, 57'), Timor, Machis, Gabriel; Omar Ramos (Unai López, 69') i Luciano (Guerrero, 76').
Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Rodrigo, Trigueros, Castillejo (Santos Borré, 79'), Soriano (Dos Santos, 67'); Pato (Bakambu, 67') i Sansone.

Àrbitre: Melero López (c. andalús). Targetes grogues: Gabriel, Omar Ramos, Alberto, Timor, Insua, Bustiza; Jaume Costa, Mario i Soriano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada