Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 17 d’octubre del 2016

Vila-real 5-0 Celta: Espectacle groguet

El Madrigal va viure una nit per al record.

Ni el més optimista dels aficionats groguets s'haguera imaginat en el moment del xiulit inicial que el seu equip endossaria un espectacular i contundent 5-0 al Celta, un equip d'un nivell semblant que, a més, venia en una bona dinàmica, havent-li guanyat al Barça en la darrera jornada.
Però el cert és que ben prompte va quedar clar que, al contrari del que la majoria pensaria, seria un partit plàcid per al Vila-real. Només s'havien jugat huit minuts quan una gran assistència de Trigueros la rematava Soriano, tot sol, al fons de la xarxa, per aconseguir el seu primer gol com a groguet. I tan sols tres minuts més tard, una greu errada de Sergio, el porter dels viguesos, que va regalar la pilota a l'italià, va acabar en un xut d'aquest des de fora de l'àrea, aprofitant la posició avançada del porter, que significava el doblet per a l'ex de la Sampdoria i un avantatge de dos gols quan no s'havia jugat ni un quart d'hora de partit. A partir d'ací, control total del partit per part del submarí, que s'agradava i malgrat l'avantatge, seguia buscant la porteria, davant d'un Celta perdut i desconegut. Una jugada col·lectiva dels d'Escribá va acabar amb un xut de Mario que va sortir lleugerament alt, però els de casa tenien ganes de més gols, i Bakambu, que debutava com a titular aquesta temporada, ja recuperat de la seua lesió, aprofità al minut 37 una gran passada de Sansone per encarar el porter rival i aconseguir el tercer de la nit. Les coses no podien anar millor.
O tal vegada sí, ja que quan tan sols s'havien jugat dos minuts del segon temps, Wass introduia, sense voler, el baló en la seua pròpia porteria després d'un córner. D'ací al final, el partit no va tindre gaire història. Els groguets, amb el seu còmode avantatge, es van dedicar a controlar el joc, mentre que els gallecs van intentar, com a mínim, reduir distàncies, però no era el dia del Celta. Ni Rossi, que va ser ovacionat quan va entrar al terreny de joc, ni Aspas prèviament, van tindre sort de cara a porta, en una nit negra per als de Berizzo. I quan semblava que el partit s'acabaria amb aquests quatre gols, una gran centrada de Mario, ja en temps afegit, l'estavellà al pal Pato amb un cop de cap, però Trigueros, molt atent, va agafar el rebot per arrodonir el matx amb el cinqué i definitiu.
En resum, una nit espectacular per als groguets, que amb aquesta golejada, sumen 16 punts, es col·loquen cinquens però a tan sols dos punts dels líders, l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, i continuen invictes en lliga en la present temporada.

Fitxa tècnica:

8a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2015/2016.
El Madrigal, 18.152 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Víctor Ruiz, Álvaro, Jaume Costa; Trigueros, Bruno (Rodrigo, 81'), Soriano, Castillejo; Bakambu (Dos Santos, 63') i Sansone (Pato, 72').
Celta: Sergio; Hugo Mallo, Cabral, Sergi Gómez, Jonny; Radoja, Wass (Señé, 72'), Orellana, Bongonda; Sisto (Pape, 51') i Aspas (Rossi, 57').

Gols: 1-0 (8') Soriano. 2-0 (11') Soriano. 3-0 (38') Bakambu. 4-0 (47') Wass, en pròpia porta. 5-0 (90') Trigueros.

Àrbitre: Estrada Fernández (c. català). Targetes grogues: Álvaro; Aspas, Orellana, Wass i Pape. Targetes roges: Sergi Gómez (86') per doble groga.