Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 21 d’octubre del 2016

Osmanlispor 2-2 Vila-real: Reacció a temps

Pato, que va fer una bona segona part, va aconseguir
el gol de l'empat. // Foto: villarrealcf.es
Un Vila-real plagat de suplents va salvar un punt en la seua visita a Turquia i es pot considerar positiu si es té en compte que, al descans, els d'Escribà, després d'una primera part dolenta, perdien per dos gols. En la segona part, els groguets van pujar una marxa i això, sumat al fet que els locals es van quedar amb un home menys, va permetre el submarí empatar, resultat que li permet seguir líder del grup.
Tal com va avançar el tècnic groguet, l'Osmanlispor no va posar en absolut les coses fàcils, i es va vore des de l'inici, ja que tot i no crear situacions d'atac clares, eren els turcs els que semblaven millor plantats sobre el terreny de joc. Encara així, la primera ocasió clara va ser per al Vila-real al quart d'hora de joc. Una bona centrada de Rukavina des de la dreta la va rematar de volea un N'Diaye molt actiu, que més tard seria protagonista, i el baló va eixir molt prop del pal. Però les males notícies tardarien poc en arribar. Sobre l'equador del primer temps, un gran baló de Lawal va trobar Vrsajevic a la banda dreta, va agafar desprevinguda la defensa groga i va deixar la pilota en safata a Rusescu perquè, a porteria buida, marcara el primer del seu equip. I sense temps a digerir el primer gol, va arribar el segon. Els turcs van recuperar l'esfèric de seguida després de la treta del submarí des del centre del camp i Rusescu va enviar un xut fort i llunyà que superà un Andrés Fernández que haguera pogut fer més per evitar-lo.
Dos gols en contra en un minut que feien pensar en la primera derrota després de 9 partits sense perdre. A més, els d'Escribá seguien perduts. Santos Borré va tindre una bona ocasió gràcies a una notable passada de Bruno, però el xut del colombià el va rebutjar el porter local. A banda d'aquesta acció, poc de destacable d'un submarí descol·locat.
La segona part no començava gaire millor. L'Osmanlispor seguia controlant el matx i semblava còmode sobre el terreny de joc en els primers minuts, i fins i tot Andrés Fernández hagué d'intervindre en un altre xut dels turcs des de fora de l'àra. Però poc després, tot canvià en una acció. En una centrada a l'àrea, Pato rebia una clara empenta quan tractava de rematar: l'àrbitre assenyalà els onze metres i, a més, expulsà Güvet, l'autor de la falta, una decisió bastant rigorosa. Bruno s'encarregà de xutar la pena màxima, però Ankan l'envià a córner. Tot i així, l'alegria local duraria poc, ja que en el mateix córner, servit per Castillejo, N'Diaye trobà la porteria amb un remat de primeres al primer pal. Dos a u amb més de mitja hora de partit per jugar-se i amb l'equip otomà amb un home menys. Aquesta circumstància l'aprofità el Vila-real per agafar, per fi, el control del partit i rondar l'àrea constantment per aconseguir l'empat. Pato, desaparegut a la primera part però dels jugadors més destacats a la segona, ho va provar un parell de vegades des de fora de l'àrea, i seria al minut 73 quan una bona acció de Rukavina per la dreta acabaria amb una deixada del serbi per al brasiler, que afusellava el porter local.
Després de l'empat, el submarí va baixar el ritme novament, ja que a penes un minut després, els d'Ankara van estar a punt de tornar a avançar-se en el marcador tot i la seua inferioritat numèrica, i el Vila-real va perdre presència en atac, ja que pràcticament no hi va haver cap ocasió clara perquè la remuntada grogueta fóra completa.
Al remat, empat a dos que permet el submarí groguet seguir en el primer lloc del grup, amb cinc punts, però que l'obliga a no relaxar-se i a anar a per totes en els propers partits si vol conservar aquesta plaça fins al final.

Fitxa tècnica:

3a jornada de la fase de grups de l'Europa League, grup L. Temporada 2016/2017.
Estadi Osmanli, Ankara.

Osmanlispor: Ankan; Vrsajevic, Numan, Demir, Tiago Pinto; Umar, N'Diaye, Lawal (Güven, 38'), Delarge; Maher (Prochazka, 56') i Rusescu (Regattin, 79').
Vila-real: Andrés Fernández; Rukavina, Bonera, Álvaro, José Ángel; Dos Santos (Soriano, 70'), N'Diaye (Sansone, 81'), Bruno, Castillejo; Pato i Santos Borré (Bakambu, 64').

Gols: 1-0 (22') Rusescu. 2-0 (23') Rusescu. 2-1 (55') N'Diaye. 2-2 (74') Pato.

Àrbitre: Liran Liany, israelià. Targetes grogues: Demir; Santos Borré, Castillejo i Álvaro. Targetes roges: directa a Güven (53').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada