Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 18 d’agost del 2016

Vila-real 1-2 Mònaco: En mal moment

Les errades puntuals en defensa i la manca
d'idees en atac van condemnar el Vila-real
davant d'un Mònaco pràctic
Els presagis no eren gaire bons. Ni més ni menys que huit baixes, l'arribada de l'entrenador nou tot just fa una setmana, la manca d'adaptació dels nous. Aquesta crucial eliminatòria de play-off de Champions League arribava, sens dubte, en un mal moment. I allò que molts creien que podia passar, tot i que es deia amb la boca petita, va acabar sent realitat. El Mònaco, tot i no fer un partit extraordinari, s'endú un avantatge per al partit de tornada que el deixa en una molt bona situació.
El Vila-real, tot el contrari: necessitaria guanyar per dos gols de diferència, o per un però fent-ne com a mínim tres, per accedir a la fase de grups de la Champions, una tasca que no es preveu impossible, però sí bastant complicada.
El partit no podia començar pitjor. Al minut dos, N'Diaye deixava que Lemar li guanyara l'esquena per la línia de fons i acabava fent-li un penal tan clar com evitable. Fabinho, sense problemes, marcava un zero a u que encara posava més dubtes entre la parròquia grogueta. Els minuts passaven, i tot i que el Vila-real evidenciava que li faltaven homes importants i que els nous encara s'han d'adaptar, va acabar agafant el control del matx i creant algunes ocasions, davant d'un Mònaco que, sense fer res de l'altre món, semblava còmode sobre el terreny de joc. Pato, en dos ocasions, va tindre l'empat: primer, en una centrada que no va arribar a rematar en condicions per molt poc, i més tard, amb un xut sec des de la frontal de l'àrea que marxà fregant el pal. Però a la tercera, aprofitava una deixada de cap de Santos Borré per, també amb un cop de cap, posar la igualada al marcador. Això va esperonar els d'Escribá, que just abans del descans van poder marcar el segon, però Trigueros no va encertar a rematar una bona contra.
La segona part va seguir, en general, amb la mateixa tònica, amb un Vila-real més dominador però al qual li costava crear atac amb facilitat, i un Mònaco pràctic que esperava la seua oportunitat a la contra. Pato ho va tornar a intentar des de fora de l'àrea, però les forces anaven fallant. I passat el minut 70, amb el partit adormit i amb els dos equips que semblava que no veien un mal resultat en l'empat a un, una nova errada de N'Diaye, que no va saber aturar Bernardo Silva, va permetre el jugador del conjunt monegasc enfilar camí de l'àrea grogueta i amb un xut potent, tot i l'oposició de Mario, que va arribar a fregar el baló, va marcar el segon per als visitants i gelava el Madrigal.
A cinc minuts de la fi, Mendy veia el camí dels vestuaris en vore dues grogues en la mateixa jugada, una per una forta entrada a Mario i una segona per la seua reacció davant les protestes dels groguets. Precisament el de Novelda va tenir la darrera ocasió per al submarí, però el seu xut des de dins de l'àrea, ja en temps afegit, es va trobar amb l'oposició de Subasic.
Així, el Vila-real haurà d'anar a Mònaco a arriscar-se en atac si vol passar l'eliminatòria i que el somni de jugar per quarta vegada la fase de grups de la Champions League no s'acabe a les primeres de canvi, una missió que sona difícil si es té en compte que l'únic efectiu que recuperarà Fran Escribá per al partit de tornada serà Víctor Ruiz. El tècnic valencià i els jugadors, malgrat tot, han afirmat que no hi ha res fet i que confien en poder remuntar l'eliminatòria.

Fitxa tècnica:

Anada dels play-offs de Champions League, temporada 2016/2017.
El Madrigal, Vila-real. 19.516 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, N'Diaye, José Angel; Castillejo, Trigueros, Bruno, Soriano; Pato i Santos Borré (Mario González, 75').
Mònaco: Subasic; Raggi, Gilk, Jemerson, Mendy; Fabinho, Bakayoko, Lemar; Bernardo Silva (Joao Moutinho, 80'), Dirar i Germain (Carrillo, 69').

Gols: 0-1 (3') Fabinho, de penal. 1-1 (36') Pato. 1-2 (72') Bernardo Silva.

Àrbitre: Felix Brych (alemany). Targetes grogues: N'Diaye; Lemar, Fabinho, Bakayoko i Joao Moutinho. Targetes roges: Mendy (86') per doble groga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada