Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 28 d’agost del 2016

LA PRÈVIA. Vila-real - Sevilla: Plat fort per començar a casa

El Sevilla no és el rival que millor li va al Vila-real tot
i que, la temporada passada, els groguets es van saber
imposar per dos gols a un. // Foto: cadenaser.com

Després del tràngol de l'eliminació de la Champions League, el Vila-real s'ha de tornar a centrar en la lliga, i s'estrenarà a casa, aquesta nit, a les 22.15, ni més ni menys que contra el Sevilla, un equip que normalment li posa les coses molt difícils als groguets.
El primer partit de la temporada dels d'Escribá en la competició domèstica, dissabte passat a Granada, va ser més aviat positiu, sobretot pel que fa a les sensacions que va deixar l'equip que, tot i controlar el matx i tenir diverses ocasions clares, al final, es va haver de conformar amb un empat.
Hui ve al Madrigal un Sevilla nou. Sampaoli arriba per entrenar els andalusos després de la marxa d'Emery al PSG, i l'argentí està implantant un nou sistema de joc en l'equip del Sánchez Pizjuán, bastant més ofensiu que el que feia posar en pràctica el seu predecessor. Per això, s'han reforçat, entre d'altres, amb homes com el japonés Kiyotake, el davanter francotunisià Ben Yedder i un antic conegut de l'afició grogueta, l'argentí Luciano Vietto. Després d'una sola temporada al Madrigal, Simeone el va demanar per a l'Atlètic de Madrid, on va oferir un rendiment que va quedar lluny del que va mostrar en la seua primera temporada a la lliga espanyola, amb la samarreta groga. Ara, amb Sampaoli, sembla que està retrobant la seua millor forma. De fet, en la primera jornada, ja va fer dos gols en el partit que els sevillans van guanyar per un sorprenent 6-4 a l'Espanyol.
Per a aquest dur compromís, Escribá podrà comptar, com ja ho va fer a Granada, amb Sansone, que no podia jugar el play-off de la Champions en haver disputat una ronda prèvia de l'Europa League amb el seu anterior equip, i la novetat més important, llevat de sorpresa d'última hora, serà la presència de Denis Cheryshev a la convocatòria, ja a punt després d'haver completat el procés de recuperació de l'operació a la qual es va sotmetre a finals de la temporada passada. Malgrat tot, és d'esperar que el rus estiga d'inici a la banqueta i que siga al segon temps quan puga tindre la seua oportunitat.
En definitiva, una prova de foc per a un Vila-real que, davant de la seua afició, encara amb diverses baixes molt importants i en ple procés d'adaptació dels jugadors nous i del mateix cos tècnic, tindrà l'ocasió de demostrar, contra un rival d'entitat, si continua sent l'equip fiable de les darreres temporades.

Possible alineació: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Castillejo, Trigueros, Bruno, Soriano; Pato i Sansone.

Àrbitre: Del Cerro Grande, del col·legi madrileny.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Vila-real 2-1 Sevilla
14/15 (Lliga): Vila-real 0-2 Sevilla
14/15 (Europa League): Vila-real 1-3 Sevilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada