Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 20 d’agost del 2016

LA PRÈVIA. Granada - Vila-real: Comença l'era Escribá en lliga

Soldado, amb la seua lesió de llarga duració, entre molts
altres, no seran del partida. // Foto: as.com
Hui, a l'estadi Los Cármenes de Granada, el Vila-real inicia, contra el conjunt nassarita, la seua dissetena temporada en Primera Divisió, un fet que ja es veu amb normalitat per molts aficionats groguets, però que, si s'analitza en fred, és del tot destacable.
I ho fa amb entrenador nou. Fran Escribá a penes fa dues setmanes que és el nou inquilí de la banqueta groga després de la sorprenent i fulminant destitució de Marcelino. Després d'un inici decebedor en l'anada del play-off de Champions contra el Mònaco, el submarí cercarà rescabalar-se en lliga, i intentarà sumar tres punts contra un Granada amb bastantes novetats, tant en la directiva, amb l'arribada d'un nou propietari, el xinés Jiang Lizhang, com en la banqueta, on Paco Jémez, ex del Rayo, mirarà d'aplicar el seu estil ofensiu, amb l'esperança que done millors resultats, però sense homes importants la darrera temporada com Peñaranda o El Arabi.
Respecte el partit de dimecres, el Vila-real recupera Víctor Ruiz i Sansone, que no van poder jugar per sanció i per haver disputat ja la prèvia d'Europa League respectivament, però cap dels lesionats. Encara així, s'espera que Escribá aprofite aquesta circumstància, fent que Víctor Ruiz forme part del centre de la defensa, en detriment de N'Diaye que, al seu torn, podria passar al mig del camp, per donar descans a Bruno o Trigueros, que no estan al cent per cent quant a la condició física. A més, Sansone podria ocupar un lloc en punta, el que significaria que Santos Borré o Pato esperarien des de la banqueta, juntament a diversos jugadors del Vila-real B, a causa de la gran quantitat de baixes.
El matx, que començarà a les 20.15, comptarà amb l'arbitratge del català Estrada Fernández.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Granada 1-3 Vila-real
14/15: Granada 0-0 Vila-real
13/14: Granada 2-0 Vila-real

Convocatòria (de 19 jugadors):
Porters: Asenjo i Andrés Fernández.
Defenses: Mario, Rukavina, Musacchio, Víctor Ruiz, José Angel.
Migcampistes: Bruno, Trigueros, N'Diaye, Rodri, Castillejo, Soriano, Larrea, Cantalapiedra.
Davanters: Pato, Santos Borré, Sansone i Mario González.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada