Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 21 d’agost del 2016

Granada 1-1 Vila-real: Punt amb sensacions positives

Amb moments de bon futbol, els groguets es van haver
de conformar amb un punt. // Foto: villarrealcf.es
El Vila-real comença la temporada en lliga sumant un punt al camp del Granada. El partit, més pausat i espès en la primera part, i més animat en la segona, va deixar sensacions més aviat positives entre els groguets, que fins i tot consideren que van poder sumar els tres punts.
Escribá va alinear Víctor Ruiz i Sansone, que van ser baixes en el partit contra el Mònaco, per donar un poc d'oxigen a l'equip. L'entrada del central català va desplaçar N'Diaye al centre del camp, la seua posició natural. El franco-senegalés, al seu torn, va cobrir la baixa de Bruno, que finalment va caure de la convocatòria per unes molèsties a l'esquena. Sansone, el davanter italià arribat fa poques setmanes del Sassuolo, va fer parella amb Pato en atac, amb la qual cosa Santos Borré es quedà a la banqueta.
El primer temps va evidenciar la manca de rodatge i d'adaptació en ambdós equips. Encara així, va ser el submarí el conjunt que va tindre l'oportunitat de desnivellar la balança. Primer, Pato, que va robar el baló a Lombán al límit de l'àrea, no va encertar a batre Ochoa. Poc després, el brasiler va deixar l'esfèric enrere perquè Soriano rematara, però el seu xut es va estavellar en les cames d'un rival. Asenjo, més enllà d'algunes centrades a l'àrea, va estar pràcticament inèdit fins el moment d'anar al vestidor.
El Vila-real va eixir amb una altra cara en la segona part. La calor va deixar de ser tan asfixiant, i les cames funcionaven millor. Així, les ocasions clares van arribar. Soriano va estar a punt de trobar la xarxa amb un xut des de la frontal de l'àrea que es va estavellar al pal. Pocs minuts després, Pato va ser objecte de falta en una posició immillorable i Castillejo, amb un llançament perfecte, posava el zero a un passat el minut 60, que feia ser optimistes els groguets. L'alegria, però, va durar poc. A penes tres minuts després, aprofitant un llançament de córner, Ponce reestablia l'empat rematant la centrada pràcticament sol. Els d'Escribá, però, no es rendiren, i en la jugada següent, Sansone rematava de cap al travesser una molt bona centrada de Castillejo, un dels millors homes del submarí en el partit, sobretot en el segon temps. De fet, el mateix extrem andalús va tindre una nova ocasió, però el seu xut després d'una jugada personal per la banda va eixir lleugerament desviat.
Arribats a aquest punt, les forces van començar a fallar, i els locals ho van aprofitar per acabar el partit buscant la victòria. De tota manera, la defensa groga va mostrar solvència, i es va acabar sumant un punt per encarar amb cert optimisme la tornada del play-off de Champions a Mònaco.

Fitxa tècnica:

1a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
Los Cármenes, Granada. 15.101 espectadors.

Granada: Ochoa; Tito, Agbo, Lombán, Foulquier; Khrin, Javi Márquez (Barral, 66'), Boga, Toral (Martins, 72'); Cuenca i Ponce.
Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Rukavina; Castillejo, N'Diaye, Trigueros, Soriano; Sansone (Santos Borré, 77'). i Pato (Mario González, 90').

Gols: 0-1 (62') Samu Castillejo. 1-1 (65') Ponce.

Àrbitre: Estada Fernández (c. català). Targetes grogues: Lombán, Barral; Sansone, N'Diaye i Trigueros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada