Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 14 d’octubre del 2012

Molt s'haurà de millorar

El Vila-real no va passar de l'empat a un contra l'Osca en un partit dolent en què no va fer gaires mèrits per aconseguir molt més

Just quan deiem que El Madrigal havia de ser un fortí, ahir, amb la visita de l'Osca, el Vila-real va perdre els primers punts a casa en el que duem de temporada. I això que els de Velázquez es van avançar en el marcador bastant prompte quan es duien onze minuts, quan Senna, amb un xut de falta directe va enviar el baló al fons de la xarxa després de rebotar en el pal esquerre de la porteria de Luis García. Però, tot i que semble estrany, pràcticament açò va ser tot el bagatge ofensiu dels groguets en la primera part, un primer temps molt dolent del Vila-real, on en cap moment va estar a gust sobre el camp, ni controlà el joc ni va crear perill. D'altra banda, l'Osca, va anar animant-se fins al punt de trobar-se més còmode sobre el terreny de joc que l'equip local, i va aconseguir l'empat en rematar David López de cap una falta centrada a l'àrea des de la banda dreta. En la resta dels primers quaranta-cinc minuts, els aragonesos van rondar molt més la porteria de Juan Carlos que no el Vila-real la de Luis García.
Senna, preparant-se per llançar la falta que significaria l'u a zero

En la segona part, els groguets van millorar lleugerament, encara que lluny de fer un joc brillant, però almenys van combinar un poc millor en atac i van lluitar un poc més que en el primer temps. Tot i així, les ocasions clares per canviar el marcador van ser més bé escasses, amb un remat de cap de Cavenaghi al travesser com a l'única que realment es puga destacar. Per la seua part, el conjunt aragonés es va limitar, principalment, a aguantar el marcador i intentar provar sort en alguna contra que tampoc va inquietar en excés la porteria de Juan Carlos.

Al remat, un empat a casa que deixa un regust dolent, amb la sensació que l'equip pot oferir molt més del que està oferint i que hauran de millorar bastant les coses en molts aspectes si realment es vol anar a per l'ascens directe sense complicacions.

Fitxa tècnica:
9a jornada de la Liga Adelante (2a divisió). Temporada 2012/2013.
El Madrigal, uns 7.500 espectadors.

Vila-real: Juan Carlos; Mario, Mellberg, Musacchio, Jaume Costa; Senna, Canteros (Toribio, 46'), Cani (Pablo González, 83'), Trigueros; Gerard Bordas (Pandiani, 63') i Cavenaghi.
Osca: Luis García; Llamas, Rivas, David López, Sergio Díaz (Diogo, 86'); Camacho, Lázaro, Álex Pérez, Jorge Larena, Annunziata (Jokin, 74'); i Borja (Tariq, 74').

Gols: 1-0 (11') Senna. 1-1 (30') David López.

Àrbitre: Vázquez Figueroa (c. andalús). Targetes grogues: Mellberg, Pandiani, Jaume Costa / Lázaro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada